Over Construbanner

About Construbanner

Construbanner doet het anders

Wij zijn graag het buitenbeentje in de markt. Maar dan wel een buitenbeentje dat denkt zoals jou en zeer goed weet waar je nood aan hebt. Daarom hebben we een aantal unieke accenten gelegd die Construbanner onderscheiden in de markt. Ontdek snel onze troeven.

De pasmaat van de Construbanner werfdoeken maakt ons product uniek. De werfdoeken hebben exact dezelfde afmetingen als het hekwerk dat zo volledig wordt afgedekt. Dit levert een mooi egaal uitzicht op dat de professionaliteit van je project onderstreept.

Het aantal doeken is de enige maatstaf voor onze prijs. Onze prijs wordt exclusief bepaald door het aantal doeken dat je bestelt en niet door het aantal eigen ontwerpen. We leggen het even uit: je bestelt 25 doeken met 25 verschillende eigen ontwerpen, wel, dan betaal je de prijs van… 25 doeken. Met andere woorden, 25 verschillende doeken of 25 dezelfde doeken? De prijs blijft gelijk.

Bestellingen vanaf 5 doeken leveren wij gratis!

Bovendien kun je rekenen op een erg korte leveringstermijn van 4 werkdagen: maandag besteld (voor 12 uur) = vrijdag al geleverd.

Opmaakassistent of eigen ontwerp? Heb je een eigen ontwerp? Dan kun je dat eenvoudig opladen via onze bestelmodule. Beschik je niet over een eigen ontwerp, dan helpt onze opmaakassistent je uit de nood. In slechts 3 eenvoudige stappen creëer je jouw eigen unieke construbanner.

Onze cloud staat altijd voor je klaar. Als extra service bewaren wij al je ontwerpen levenslang op onze servers. Zo hoef je zelf niets te bewaren en kun je op elk moment snel en eenvoudig doeken bijbestellen en ontwerpen hergebruiken.

Topkwaliteit

De Construbanner werfdoeken worden in Europa vervaardigd conform de REACH-normering en in België gedrukt en geconfectioneerd. Het gaat om hoogwaardig technisch textiel met PVC-coating die 30% wind doorlatend is. De afmetingen van de Construbanner werfdoeken komen perfect overeen met de afmetingen van de standaard Heras- en Betafencewerfhekken: 340 x 176 cm. Dit betekent dat het volledige hekken bedekt wordt door het spandoek. Niet minder dan 22 ringen garanderen een perfecte bevestiging. Spanbandjes kun je meteen bestellen in onze webshop. Dat is net zo makkelijk.

About Construbanner